Chestia asta imi aduce aminte de unul dintre primele stand-up-uri pe care le-am vazut in Romania. „Asta e!” era in sketch-ul respectiv solutia universala. Dupa ce incerca tot, fara succes, respectivul, intr-o resemnare crunta combinata cu o fata stupida, mai zicea doar „Asta e!”. Ceea ce e foarte corect, ca daca alta nu e, inseamna ca asta e, logic
Faci lucruri prost? Iti dai seama abia dupa? Nu mai ai cum sa te scoti? Esti „pa”? E, hai, nu dispera, ASTA E! Sau, cum ziceau stramosii nostri turci, „c’est la vie, toujours parsiv”.
Esti pe un drum destul de ingust, cu sens unic, parapetii lipsesc, destul de multe curbe, cu oarece denivelari, multe intersectii, lipsa indicatoare, regulile de circulatie lipsesc cu desavarsire. Cam ca in Kosovo. Chestie de atentie la neatentie si noroc porcesc.
Mergi inainte, nu mai lua toti stalpii in dinti din prima, sau macar fa efortul si analizeaza-i intai, sa nu fie metalici sau de beton. Aia provoaca dauna totala, nu te mai salveaza nici macar tatal lu’ casco. Daca e doar un stalp de lemn, mai ai o sansa, oricat de mica ar fi, sa mai apuci sa zici o data „Asta e!”
Daca nu, aia a fost!

Reclame