“Cea de-a saptea editie a GayFest, organizata de Asociatia Accept, s-a desfasurat pe parcursul a sase zile, in perioada 17 – 22 mai si cuprinde o expozitie foto despre istoria persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) din Statele Unite ale Americii (SUA), Marea Britanie si Germania, filme de scurt metraj, cele mai vechi filme gay, ateliere, concerte, petreceri, o piesa de teatru si Marsul Diversitatii, desfasurat in ultima zi de evenimente, la ora 17.00.”

Oook. Pana aici practic avem o stire. Nu vreau sa vad filme vechi cu gay, nici macar ca pura curiozitate artistica, pentru ca stiu cat de proaste sunt filmele porno vechi. Nu ma intereseaza atelierele (presupun de lucru – ce lucru? Nu vreau sa stiu). Nici filmele de scurt. Metraj.
Ce nu inteleg: de ce trebuie sa existe un mars al diveristatii. De ce trebuie sa stiu eu ca cineva si-o ia in trei litere si ii place?
Mie imi plac sarmalele. Mananc cate 5-6 odata. Cu toate astea, eu si ceilalti mancatori de sarmale nu iesim pe strada pe tema asta.
E o chestie de optiune, n-ai decat sa fii altfel, dar crede-ma ca nu ma intereseaza. Asa cum eu nu vin sa iti sparg neuronii cu faptul ca-mi plac sarmalele, nu veni sa-mi zici ca esti poponar! Ma doare’n … ca esti poponar, sau mai bine nu, nu ma doare, ca tie s-ar putea sa-ti placa!
Cat despre Noua Dreapta, sau cum se cheama gasca ailalta de ciudati, s-a gasit cine sa protesteze… e ca si cum ai fi acuzat de omor calificat si ti-ai angaja un avocat care tocmai a intrat in barou, moarte sigura

Reclame