Vazut scuterist, fara casca, imprastiat pe asfalt = donator
Strutul e o chestie care vrea sa fie pasare dar nu zboara, are oaresce viteza cand se pune pe fugit si cand are chef si timp face oua mari.
Nu se stie cat e de prost un strut. Adica poate parea prost, dar n-ai de unde sa stii daca chiar e sau doar face pe prostul. Unele specii de pasari inrudite cu strutul au disparut (vezi « moa » ), altele sunt pe cale sa dea coltul sau, adoptand aceleasi mecanisme de aparare, o mai duc cateva generatii de-acu’ incolo. Emu cica ar fi ok, la fel si pasarea aia cu nume de fruct « ca cartofu’ da’ mai verde la miez ».
Mai exact, cand simte ca e naspa, strutul baga capul in nisip. Lumea zice ca e prost, dar el o tine p-a lui. Cu toate astea isi lasa o mare parte expusa la spiturile coabitantilor. Ceea ce nu e deloc bine, dar oricum, macar isi protejeaza teasta.
Spre deosebire de scuteristi, care cred ca daca isi protejeaza cotul, si nu capul, cu casca, li se fac si ouale mai mari.
Error!
Dragi amici pe doua roti, luati exemplu de la strut. Iar deviza era « mai resfirati, tovarasi ! » , nu zicea nimic despre imprastiati