Doamnelor si domnilor, senzational ! Elodia a reaparut, participa la prohodul telvizat de la inmormantarea motanului Magdei Ciumac, ucis cu bestialitate de soferul de tir cu trei picioare, fratele piticului porno care locuieste in acelasi sat cu surdo-mutul campion la coasa din satul Galagiosii de Padure. Personaje pestrite prezente in livingul OTV, in bucatarie Mihaela si Lazarus pun de-o ciorba de leustean, in timp ce Doru Iuga testeaza un detector de minciuni inventie proprie pe o rosie bio.
Am incercat sa redau tabloul televiziunii din Romana, la care a activat si un oarecare nene, despre care unii (bai ignorantilor !) abia acum aud – Doru Parv.
Doru Parv e clar vazator. Sau clarvazator, dupa caz. Adica vede ce noi nu vedem si isi pune intrebari legate de paranormal, de genul «Par anormal?»
A cautat-o si pe Elodia la un moment dat, dar s-a lasat ceata peste culoarul Rucar Bran si nu se vedeau decat chilotii lui Cioaca, motiv pentru care s-a lasat si el. Pagubas.
Pentru neinitiati, a avut si o emisiune la garsoniera lui dom’ Dan – «Al 7-lea simt». Contra-cost vedea voci si auzea imagini, stia ca trecutul e glorios, prezentul e de aur si viitorul e incert, dar luminos
O clarviziune costa diferit in functie de coordonatele geografice. La Arad – 100 de lei, la Bucuresti, ca e mai prafuit si nu bate la distanta, 250 de lei.
Intr-o zi, Doru Parv sedea pe prispa si vedea lucruri. Bause mult. Se facea ca in viata lui si a lui Dan Diaconescu Direct se vor petrece schimbari majore. I s-a aratat ca DDD va avea ceva chestii pe la DNA, dar pe partea dezoxiribonucleica, si se va transforma in al mai capabil soricel de pe toata fata lu’ Terra. Nu se vedea nimic la DNA in Stirbei Voda.
Si de data asta se anunta o clarviziune foarte ok, aparea si un primar de prin Arad in cadru, trecuse de la 100 de lei la 200000 de euro, deci se schimba si viata lui Doru Parv, dramatic chiar.
Aseara a murit puterea lui Doru Parv. Oameni rai si necunoscatori in ale paranormalului i-au legat cu catuse normale si pe el, si pe soricel. Din clarviziunea lui a ramas doar o viziune neclara. Si fut…nchis, si cu banii luati, mai trebuie sa vada exact cate simturi are disponibile. 7 e posibil sa fie doar numarul anilor de sanatoriu. Se face frig si Doru nu mai vede mare lucru, nu mai vede decat foarte rar rude, prieteni, cunoscuti. Are doar un tovaras cu care imparte tot : soricelul…
Legatura in studio