Citesc un anunt pe care l-am gasit intamplator pe net, din care deduc ca Rebengiuc avea dreptate in Balanta, al mai prost om din lume e ala. Mai exact, o agentie de recrutare care lucreaza pentru guvernul licuriciului al mai mare il baga pe auto-proclamatul independent Kosovo direct in Albania, vrand-nevrand. Albania probabil boceste in timpul asta cu lacrimi de crocodil, pe sistemul „toti ma bate, toti ma-njura, toti imi baga kosovo-n gura”.

Acuma na, avand in vedere ca ideile vizionare si premonitiile se intrepatrund armonios in mintile alambicate si lovite la glezne de ignoranta, e posibil ca geografia sa se fi modificat si eu sa nu fi stiut.

Si nici aia de la ICJ sa nu fi stiut ce naiba judeca, mama lor de betivi, de-au zis ca declararea unilaterala a independentei Kosovo nu contravine principiilor fundamentale ale dreptului international. Baaa, v-ati chinuit degeaba, habar n-aveti ce e Kosovo, peste ocean deja se stie ce va fi.

Asadar nimeni n-a stiut, in afara licuricilor, ca deja Kosovo e in Albania. Sau poate o fi, demografic vorbind, la fel cum Moldova e doar ce e mai sus de Milcov, din punct de vedere geografic, pe cand demografic e peste tot. De remarcat in acest sens intelepciunea populara si scoala sloganistica romaneasca : « Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara / Moldoveni in toata tara ! »

Antecedente: Bucharest = Budapest. Europe is a country. I heard that Russia invaded Georgia, I’m living in Atlanta and I see no Russians here.
Hai ca v-am schimbat viata, este?

pentru clarificari, asta e anuntul
anunt gasit pe unjobs.org

Reclame