Acum vreo saptamana, pentru vreo 30 de secunde stirile sportive de la antena 1 s-au ocupat si de sport. Mai exact de Ana Maria Branza, campioana mondiala si vicecampioana olimpica de spada, Ana Maria Branza, care a reusit sa castige Turneul International de Spada de la Barcelona. In interviul dat la sosirea pe aeroportul Otopeni, intrebata cum se simte dupa ce a castigat acest turneu, campioana a punctat decisiv: “Domnul Hagi mai e antrenor la Galatasaray?”
Cam despre asta e vorba in sterile sportive: despre Roma lui Lobont, vesnic rezerva, despre Mutu, vesnic suspendat, dar in revenire, despre Gica Hagi, dat afara seara si reprimit dimineata, despre pseudo-transferuri interne intr-un fotbal de divizie judeteana, despre silicoanele gagicilor de pseudo-transferuri, despre Meme, despre Pinalti si altii.
Aud ca mai e un baiat, Lucian Bute, cica ar fi campion mondial, cu boxul, cu astea, neinvins pana acum in cariera de profesionist. Dar eu nu cred… si nici nu are cum sa fie interesant, ca nu joaca fotbal. Daca se transfera de la Pandurii la Steaua, poate prindea stirile, daca-si punea gagica-sa tate, era alta treaba, daca iesea mort de beat din Bamboo la 4 dimineata, era alta socoteala. Poate prindea stirile …
Deci domnu’ Bute, nu stiu cine e Magee sau Knorr Puisor asta caruia i-ai dat stingerea, nu stiu din ce v-ati luat, vazui ca l-ai cam batut. Batusi 27 de oameni, nu te batu nimeni pana acu’. Foarte bine, sa fie la matale acolo. Ori te apuci de droguri, ori te transferi la CFR, ori …. ori fa ceva, ca altfel nu stie nimeni de tine.
Revenim: Domnul Hagi mai e antrenor la Galatasaray?

P.S. pentru Dodel, Banel, Borcea, Becali si ceilalti: asa arata un campion (ala cu panataloni albi)