Stire: „Zi istorică pentru România. Baza militară de la Deveselu, judeţul Olt, va deveni parte a sistemului american antirachetă. Anunţul oficial a fost făcut de Traian Băsescu. Preşedintele spune că, odată realizat proiectul, România va avea cel mai ridicat nivel de securitate din istoria ei.”

Deveselu e in clocot. Taranii sunt dezorientati. Nu stiu ce sa mai creada. Unii zic ca sunt smecheri, ca se facura ai mai smecheri dintre olteni, ai mai oameni dintre oameni, buricul Terrei. Altii zic ca i-a calcat necazul, ca au venit americanii, ca astia mananca mult si cauta galceava. Cine sa fi crezut vreodata ca pana la urma vor veni, dupa ce i-au asteptat 45 de ani? Si tocmai la Deveselu? Musai au ei fo’ invarteala, niscaiva manevre, oarishce parandaraturi, altfel nu vinea la noi in sat.
Oricat de sceptici sau nu ar fi satenii, animalele binecuvantatei asezari omenesti sunt hepi hepi joi joi. Sunt protejate inclusiv anti-racheta. Totul e sa nu uite stapanii sa le dea de mancare, intre 5-6 dimigeni de zaibar, pe motiv de sarbatoare sau doliu, dupe caz.
Primarul se pare ca ar fi incercat sa dea like lu’ NATO pe feisbuc, da’ cica i-ar fi bruiat radarele americane uaiarlesul. Ai dracu’ americanii astia, nici sa le dai cu like nu te lasa.

Reclame