Pensii, bugete, cascaval, murim de foame, prapastie, catastrofa, vai vai mama mama ce dracu’ o sa ne facem, sindicat, greva, proeteste violente, jandarmi, Basescu, deficit, imprumut, acord, criza, Boc, antene, tonomat, vanturi, acord stenbai. Hai sictir. Nu despre asta vorbim.
Cineva e mult mai aproape de adevar si o face pe mama Omida sa-si planga in pumni de ciuda, ca n-are si ea dictamai premonitia sa prevaza viitorul da haur si sa ghiceasca trecutul glorihos. Chiar, Mama Omida mai traieste ?
Cineva stie, RACLA a stiut ce se va intampla all this time. Si Anda Adam. cred ca i-a zis si aluia de la meteo, Victor muschi, carierist de norisori si degradat in scala Celsius
Adica ce vreau eu sa zic, ca sa nu mentin atmosfera londoneza, zisa ceata densa ? pai cautam pe tutub ceva legat de fiesta, cand ma gandeam asa cu voce tare in mintea mea ca as vrea sa dau o fuga la Mexic, sa vaz cum e la aia in sat, cand dadui peste cantecelul urmator :

http://www.youtube.com/watch?v=N5w6pIAdbUk

la minutul 2:03 se sparge basica de sapun: avem exact explicatia pentru ce s-a intamplat cu votul ala din parlament de acum cateva zile. Deci zice asa poetul:

Roberta-ti pregatesc omleta, lansez suzeta,
Priviti cum facem pirueta

Deci omleta, cum ar veni legea, suzeta, rezultatul aplicarii legii, si pirueta, modus operandi. Te faci ca ploua si te intorci cu spatele, ce-o fi, o fi, cainii latra, caravana trece.

Daca mai prind pe careva cu intoxicari proaste de genul «Caragiale e tot mai actual», ii sparg capu’ cu piatra. Fratioare, esti depasit, vai tie, habar n-ai, gandesti marunt, RACLA e baza. E ce trebuie. La propriu!

Pentru cine nu stie cine e Roberta, lasati-o asa, nu e mare lucru, va enervati degeaba daca aflati ca locuiti in tara in care castigatoarea concursului de Miss e al treilea om in stat. Ce sa facem, avem o tara frumoasa, na!