Radu Tudor e un ţipurici care confirmă teoria lui Pavlov. La semnalul “rupe-l!”, omul nostru acţionează instantaneu. Haţ, la beregată! El e ciocanul care dă verdictul. Tema lui favorita din ultimele zile o reprezintă odiseea sexualo-menajeristică a şefului FMI, nea Ştroscan, Strauss-Kahn pentru cunoscători. Pentru necunoscători, Ştroţcan cică ar fi fost acuzat de o menajeră ca a vrut să o violeze, în camera hotelului unde micuţa încerca sa îşi facă datoria.
Nu dezbatem dacă e înscenare, dacă e de-adevăratelea au ba, contează mai puţin, chiar şi pentru acuzat, că după ce te-a săltat miliţia şi te-au văzut vecinii, nu te mai spală toată Dâmboviţa. Ca om politic e mort, ca autoritate morală e pa, adio candidatură pentru preşedinte la el in Franţa, adio funcţii importante, că nu se prea încurcă giganţii cu pitici care se deschiloţează in public. Asta a fost, rămâne cu banii pe care i-a strâns până acum.
Revenim la Radu Tudor: ce susţine analistul militar? (aşa se recomandă chiar el, deşi n-am înţeles până acum ce califică un om pentru profesia de analist militar) Ce susţine, aşadar, domnu’ Radu? Nici mai mult nici mai puţin că e nasol ca România s-a împrumutat de la organizaţia asta nasoală, al cărei şef o arde feciorelnic cu menajere. Raţionamentul extrem al voinicului zice ca dacă şeful face aşa, atunci organizaţia în sine e la fel de imorală, motiv pentru care e de neacceptat sa mai tolerăm FMI-ul pe la noi prin bătătură. Aşa vere, pune mâna pe par si da o fugă la Hilton, ia-l pe nenea Franks de la masă si arde-i câteva ciomege, mama lui de imoral. Bravo tăticule, ești pe punctul sa faci poc, doar sa-ti ia fitilu’ foc.
Nea Radu, dacă vreodată o sa îţi umfle nişte băieţi pupătoarea, te ajut să faci cercul de suspecţi, folosindu-mă de logica ta: sigur e telespectator Antena 3, i-a plăcut cum te-ai luat la trântă cu şeful FMI şi l-ai şi dovedit pe nenorocit (spre deosebire de menajera aia firavă), dar probabil o fi aflat ca a molestat domnu’ Dan pe administrator de la scara lui, a tras-o intr-o Dacie 1300 abandonată în spatele blocului si i-a explicitat nişte imoralităţi pe bancheta din spate. Şi uite-aşa s-a născut Dacia Felix.
Iar cu FMI-ul, lipsa de moralitate ar putea fi invocată dintr-o mie de alte motive pertinente. Matale ai rămas la ăsta de birt: N-ared bască! Păi e frumos?